Agenda

Intensiu d'introducció a la sardana

Entreu a la rotllana!

Cartell

Taller introductori al món de la sardana adreçat a persones interessades en el coneixement i la pràctica d'aquesta dansa. S'aprendrà a escoltar (conèixer els instruments de la cobla i a distingir els curts i els llargs, l'introit i el contrapunt), practicarem els dos passos bàsics (curts i llargs) i treballarem les posicions dels braços.

La combinació de valors esportius i culturals fan que la sardana permeti treballar molts aspectes de caràcter físic, mental i emocional (reforç de musculatura, coordinació motora, resistència cardiovascular, equilibri, agilitat mental, augment de la memòria, millora de l'estat anímic, l'autoconfiança, sentiment de pertinença, sensacions tímbriques, sensibilitat musical...).

Farem dos dies de taller intensiu i, el dia 29 d’octubre, quedarem tots junts per fer un petit repàs i anar conjuntament a la ballada de sardanes que hi haurà a la Plaça del Vi, en motiu de les Fires i festes de Sant Narcís. Un dels objectius de l'Escola és posar en pràctica i portar al carrer allò que aprenem durant els cursos. I no hi ha millor manera que anar a ballar i posar en pràctica el que hem après que amb la música de la cobla en directe!

Professor: Sílvia Vilella.

 

Horaris: Dissabtes 7 i 21 d’octubre d’11 a 2/4 d’1 del migdia.

 

Preu: 25€

Data límit inscripció 7 dies abans de l’inici del taller.

Matricula't

 

Àmbit
Taller Escola
Data
Del dissabte 7 d'octubre al dissabte 21 d'octubre de 2023
Lloc
Escola. Carrer dels Mercaders, 14. Girona
Preu
25€