Alerta: Aquest acte ja ha passat.

Agenda

Intensiu d'introducció a la sardana

Entreu a la rotllana!

Cartell

Taller introductori al món de la sardana adreçat a persones interessades en el coneixement i la pràctica d'aquesta dansa. S'aprendrà a escoltar (conèixer els instruments de la cobla i a distingir els curts i els llargs, l'introit i el contrapunt), practicarem els dos passos bàsics (curts i llargs) i treballarem les posicions dels braços.

La combinació de valors esportius i culturals fan que la sardana permeti treballar molts aspectes de caràcter físic, mental i emocional (reforç de musculatura, coordinació motora, resistència cardiovascular, equilibri, agilitat mental, augment de la memòria, millora de l'estat anímic, l'autoconfiança, sentiment de pertinença, sensacions tímbriques, sensibilitat musical...).

Farem dos dies de taller intensiu i, el dia 29 d’octubre, quedarem tots junts per fer un petit repàs i anar conjuntament a la ballada de sardanes que hi haurà a la Plaça del Vi, en motiu de les Fires i festes de Sant Narcís. Un dels objectius de l'Escola és posar en pràctica i portar al carrer allò que aprenem durant els cursos. I no hi ha millor manera que anar a ballar i posar en pràctica el que hem après que amb la música de la cobla en directe!

Professor: Víctor Geli. Filòleg per la UdG. Va començar a ballar sardanes amb quinze anys i des de llavors s’ha convertit en la seva passió. 

Actualment, és dansaire de la colla Violetes del Bosc (Barcelona) i responsable de l’àrea de campionat de la Unió de Colles Sardanistes de Catalunya (UCS).

Horaris: Divendres 14 i 21 d’octubre de 2/4 de 7 a 2/4 de 9 de la tarda.

 

Preu: 25€

Inscripció: A través d’aquest enllaç

Àmbit
Taller
Data
Del divendres 14 d'octubre al divendres 21 d'octubre de 2022
Lloc
Escola. Carrer dels Mercaders, 14. Girona
Preu
25€