Alerta: Aquest acte ja ha passat.

Agenda

Intensiu de Bolero

Ball de bot

Cartell

El bolero, de ritme bastant lent i més reposat que la jota és molt típic dins dels balls mallorquins i també a Menorca. Musicalment, és interessant perquè el tercer compàs se subdivideix en dos i és la música la que marca les voltes. Però no hi doneu massa voltes i veniu a aprendre’l a ballar...

En aquest taller us proposem endinsar-vos dins el món del bolero, aprenent les passes base per a poder aprofundir en les diferents variacions. Aprendrem com s'estructura i a identificar musicalment cada part sense parar de ballar!

El ball de bot és el nom que reben el conjunt de balls tradicionals de Mallorca i Menorca. També es pot anomenar ball tradicional, popular o de plaça.
A l'Escola d'El Foment ens podrem endinsar en tres dels gèneres de ball de bot: la jota, el bolero i el fandango a l'estil de Palma. És per això que hem programat tres mòduls/tallers diferents on podeu apuntar-vos només a un dels gèneres, a dos o a tots tres per tal d'aprendre'ls tots!

 

Professor: Salva Romero. Professor de secundària. Ha fet diversos cursos de danses tradicionals dels Països Catalans i és un apassionat del ball de bot.

Horari:

Taller de jota: 14, 21 i 28 de gener de 2/4 de 7 a 8 del vespre.

Taller de bolero: 11, 18 i 25 de febrer de 2/4 de 7 a 8 del vespre. (atenció canvi de dates!)

Taller de fandango: 4, 11 i 18 de març de 2/4 de 7 a 8 del vespre.

Preu: 25€ un taller, 45€ dos tallers i 65€ tres tallers

Matrícula: A través d’aquest enllaç

 

Àmbit
Taller
Data
Del divendres 11 de febrer al divendres 25 de febrer de 2022
Lloc
Escola. Carrer dels Mercaders, 14. Girona