Alerta: Activitat ajornada

Agenda

Joan Reig

Bagatzem

Cartell

El dissabte 18 de juny a 2/4 de 9 del vespre.

Entradeswww.entrapolis.com/entrades/joan-reig 

Joan Reig, conegut sobretot per ser el bateria d'Els Pets i també per una llarga trajectòria que l'ha dut a formar part d'altres grups com Mesclat o Refugi, ens presenta ara el segon disc signat amb el seu nom. Enregistrat al seu poble, Constantí, per Sergi Sabaté i produït pel tarragoní Roger Conesa.
En el disc hi trobem un recull de cançons i poemes recents de collita pròpia, la majoria fruit de la recerca de respostes que ajudin a entendre el món d'ara mateix. Cansat de guaitar enfora i no trobar el que cercava, és de dins de la balconada de l'ànima d'on han sortit els versos i les melodies que l'han ajudat a guarir-se i agafar forces per continuar qüestionant el món i a un mateix.
Bagatzem és on guardem la collita, elaborem el vi, triem les avellanes, encaixem la fruita, és a on anem a cercar les llavors i l'adob per tornar a plantar i sembrar. És on forgem la vida mentre la tremuja l'engoleix i els corrons la trituren inexorablement. Bagatzem és aquell lloc ple de vida que va morint a poc a poc.

Podeu reservar taula a la Taverna per sopar, en acabat, trucant al 972 21 07 76 o enviant un WhatsApp al 722 19 62 31

 

Àmbit
Concert
Data
Dissabte 18 de juny de 2022 20:30h
Lloc
L'Escola d'El Foment. Carrer dels Mercaders, 14. Girona
Preu
12 €