Agenda

Arjau

Cantada d'havaneres

Cartell

Dijous 7 de juliol a 2/4 de 10 de la nit.

Podeu reservar taula a la Taverna trucant al 972 21 07 76 o enviant un WhatsApp al 722 19 62 31

 

El grup d’Havaneres Arjau es funda el 1.997 a Palafrugell, amb una formació clàssica de veus i guitarra amb la intenció d'evocar els antics cantaires de Calella de Palafrugell. Han actuat als millors escenaris del gènere, com la Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell, la Mostra de l'Havanera de Palamós i també al Palau de la Música. També han participat a les Jornades de Cultura Catalana de Cuba i viatjat en diferents llocs d'Europa, com Holanda, Escòcia i França.

A finals del 2020, van col·laborar amb el cantant de trap Lildami composant l'Havanera Ramiro, amb molta repercussió mediàtica. Enguany, celebren el seu 25è aniversari publicant el seu cinquè disc d’estudi. Un disc que fa un viatge per la seva història musical amb col·laboracions amb els músics del gènere que més els han influït: Càstor Perez, Ricard Balil, Fonso Carreras, Xiqui Ramon i Josep Bastons. També s’inclouen versions úniques de les havaneres El meu avi i Tamariu amb un acompanyament de luxe, la Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya.

En aquesta actuació, presentaran el repertori del seu últim disc, amb els grans clàssics i també peces més contemporànies.

 

Àmbit
Concert
Data
Dijous 7 de juliol de 2022 21:30h
Lloc
La Taverna d'El Foment. Plaça dels Mercaders. Girona
Preu
Gratuït