Agenda

Micròfon emergent amb Marta Shanti

Concert de presentació 'Acústics amb ànima'

Cartell

Divendres 8 de juliol a 2/4 de 8 del vespre, la Marta Shanti estrenarà la proposta del micròfon emergent que hem engegat. 

Hi haurà servei de barra a la Fonda d’El Foment a partir de les 7 del vespre!

 

Marta Shanti és la cantautora de la República catalana. La seva Música en català i per la Independència ha viatjat de punta a punta del nostre país petit, reivindicant la necessitat –i sobretot– la capacitat de ser qui som. Marta Shanti és la cantautora de la Terra, filla de la Natura. Les seves lletres incorporen sempre elements naturals; la paraula com a pont entre la terra que ens arrela i l’esperit que ens dóna ales. En actiu des del 2015, Marta Shanti ha publicat dos EPs Arrels (2020) i Ànima (2022); en una mescla d’autoproducció i treball en equip amb el productor Jordi Díez (La Salseta), amb qui ara es troba enregistrant el nou LP d’estudi: On comença el camí.

Cantautora, creadora escènica, periodista i educadora emocional, Marta Shanti s’ha format com a violinista, actriu i en expressió contemporània; i ha participat en projectes de circ com la cia. DesinfAcció, ConL(O)Puesto i Amalgama. També forma part dels col·lectius artístic-socials de La Soterrània i Dona Cançó, i vincula la seva Música al territori i a les persones que el conformen. Amb un estil que beu de la nova cançó catalana, el pop-rock clàssic i el folk-soul americà, Marta Shanti destaca per un ampli ventall d’universos que crea amb cada una de les seves cançons, amb la mesura justa entre protesta, abraçada i impuls per crear el món que volem. Música d’autora, prosa poètica i un diàleg incessant de tu a tu, en un Acústics amb Ànima que despulla la faceta més intimista de la cantautora catalana, acompanyada del també compositor i guitarrista Dídac Santisteban.

Si esteu interessats en actuar en el micròfon emergent de la Fonda, no dubteu en fer-nos-ho saber.

Àmbit
Micròfon emergent
Data
Divendres 8 de juliol de 2022 19:30h
Lloc
La Fonda d'El Foment. Carrer dels Mercaders, 6. Girona
Preu
Gratuït