Alerta: Nova data

Agenda

Arnau Tordera

"El Joglar". Espectacle ajornat. Nova data: 28 de gener

Cartell

Espectacle ajornat!

Nova data: 

Dissabte 28 de gener

2/4 de 9 del vespre

A l’Escola d’El Foment de Girona


 

Compra la teva entrada:

https://entrapol.is/leGZd
 

 


 

Durant els segles XII i XIII els joglars eren els encarregats d’interpretar les obres que escrivien els trobadors. Recorrien les diverses corts, places i palaus dels regnes per cantar-hi els versos de les composicions èpiques i líriques més aclamades dels seus temps.

El 2022 commemorem 120 anys de la mort de Jacint Verdaguer i Arnau Tordera I s’ha proposat de fer reviure aquest format als nostres dies per tal d’homenatjar l’efemèride.

Si Verdaguer – cim de la poesia i la llengua catalana – és el trobador, ell serà el joglar que difongui els seus versos submergint-se en el seu projecte més auster, més intimista i genuí.

Arnau Tordera amb l’únic acompanyament de la veu i la guitarra clàssica interpretarà íntegrament l’obra “Verdaguer, ombres i maduixes” que OBESES va publicar l’any 2017. Un gir absolut de la partitura amb un nou arranjament complet que cercarà l’essència de la trobada entre música i poesia.

Totes les peces de l’obra, tots els personatges i tots els versos de Verdaguer quedaran conjugats en el cant del Joglar que rescatarà de l’oblit aquesta forma arcaica i preciosa d’explicar històries.Per sopar després de l'espectacle, podeu reservar taula a la Taverna trucant al 972 21 07 76 o enviant un WhatsApp al 722 19 62 31


Els menors de dos anys tenen l'entrada gratuïta. Cal indicar-ho en la selecció de butaques, una vegada es procedeixi a l'adquisició de l'entrada.


 

PERSONES AMB MOBILITAT REDUÏDA:

Per la compra d'entrades per a persones amb la mobilitat reduïda cal fer la reserva al 621 22 75 97 de dilluns a divendres, d'11 a 13 h o mitjançant el correu electrònic programacio@elfomentgirona.cat

Àmbit
Concert
Data
Dissabte 28 de gener de 2023 20:30h
Lloc
L'Escola d'El Foment. Carrer dels Mercaders, 14. Girona
Preu
12€