Alerta: Aquest acte ja ha passat.

Agenda

Vernissatge de l’exposició Metamorfosi II

d’Edgar Massegú

Cartell

En el vernissatge de l’exposició Metamorfosi II, el seu autor, Edgar Massegú, ens explicarà el punt de partida d’aquesta mostra, alhora que podrem interaccionar directament amb ell.

La Fonda d’El Foment de Girona dedica la seva Sala d’Art a Andreu Alfaro, escultor valencià (1929 - 2012), considerat un dels referents artístics dels Països Catalans de la segona meitat del s. XX.

En aquesta sala d’exposicions temporals hi podreu veure les obres de diversos artistes dels Països Catalans. El primer de tots és Edgar Massegú un artista de Sarrià de Ter polifacètic, inquiet i inconformista. Performer, escultor, pintor, dibuixant o músic, entre d’altres. Ha dut a terme exposicions de pintura, escultura, fotografia i ha obtingut diversos reconeixements. Entén l’art com una eina de transformació social i ho fa amb una mirada subversiva.

Les obres que es poden veure a la Fonda són producte del reciclatge. Massegú ha rescatat de l’oblit i de la destrucció els treballs que aquí s’exposen. Les peces, que estaven destinades a ser elements de rebuig, les ha banyades en cel·lulosa de paper texturada amb cotó o cànem d’espardenyes de beta. I les ha transformades en art.

Àmbit
Exposició
Data
Dimecres 28 de setembre de 2022 20:00h
Lloc
La Fonda d'El Foment. Carrer dels Mercaders, 8-10. Girona
Preu
Gratuït