Alerta: Aquest acte ja ha passat.

Agenda

Fem un pòdcast!

Curs teòric i pràctic, de tres sessions

Cartell

 

Vols aprendre a fer un pòdcast, o vols millorar els teus coneixements en guió, gravació i edició? A El Foment de Girona t'oferim l'oportunitat a través d'aquest curs.

Dies:

12/05 · Guió i escaleta · Amb Dani Chicano

Analitzarem diversos continguts existents i experimentarem diverses tècniques d'escriptura, per tal d'elaborar el nostre propi guió. A més coneixerem algunes eines per elaborar l'escaleta del nostre pòdcast, que ens servirà per marcar el ritme del nostre contingut.

19/05 · Gravació · Amb Pau Iribarne

Coneixerem la diferència entre un micro dinàmic, un cardioide o un de condensador, i sabrem en quins casos utilitzar cadascun d'ells. Coneixerem diversos DAW per enregistrar els nostres continguts, i aprendrem a emprar diverses eines de modelatge de so.

26/05 · Edició · Amb Sisu Garcia

Amb el material en brut ens queda un últim pas: l'edició. En aquest procés és on el nostre pòdcast agafarà dinamisme. Editarem diverses pistes d'àudio i jugarem amb els volums de cada pista per fer-ne una mescla. Aprendrem algunes tècniques d'optimització d'àudio per a xarxes, i finalment aprendrem a penjar el nostre pòdcast a la xarxa i a sincronitzar-lo amb diverses plataformes de continguts auditius a demanda. 

 

Àmbit
Taller
Data
Del divendres 12 de maig al divendres 26 de maig de 2023
Lloc
El Centre d'El Foment. Carrer dels Mercaders, 8-10. Girona
Preu
50 €