Alerta: Aquest acte ja ha passat.

Agenda

Joan Masdéu

Taverna d'estiu

Cartell

 

Durant disset anys, Joan Masdéu va ser líder i veu del grup Whiskyn’s, amb qui van publicar 9 discos i van fer més de 700 concerts. L’any 2011 va iniciar la seva carrera en solitari i amb el seu primer disc ja va fer una gira amb més de 100 concerts per tot Catalunya. 

Una melodia preciosa i lluminosa és la singularitat que acompanya Joan Masdéu en la seva trajectòria musical, que fan més agradable i senzill escoltar-lo cantar. Per anar a favor d’aquesta lluminositat, aquest disc s’ha gravat conjuntament i d’una tirada en directe. 

‘Els dies que vindran’ (2022 Satélite K) és el cinquè disc de la seva carrera en solitari i parla d’anar vivint, equivocar-se i adonant-te que no passa res. Aquest disc reivindica les noves oportunitats. 

Un pop de guitarres enèrgic i molt vitalista, els episodis cíclics de la vida, i la premissa que si és cert que tot passa, també tot acaba tornant per a començar de nou, és la narrativa que hi ha al voltant de la posada en escena que dedica a aquest nou disc.

Hi haurà servei de barra, però si vols gaudir del concert a la terrassa de la Taverna, es poden fer reserves trucant al 972210776 o per correu electrònic a taverna@elfomentgirona.cat .

Àmbit
Taverna d'Estiu
Data
Dijous 6 de juliol de 2023 20:00h
Lloc
La Taverna d'El Foment de Girona. Plaça dels Mercaders. Girona
Preu
Gratuït