Agenda

Concert de Caïm Riba

Cartell

Caïm Riba Pastor (Formentera, 1974) va passar la infantesa envoltat d'artistes i bohemis, fet que li fa créixer una inquietud creativa enfocada a la música. L'any 1996, junt amb el seu germà Pauet Riba, va crear el grup de música instrumental Pastora. Quatre anys més tard l'actriu i cantant Dolo Beltrán es va afegir al projecte on va exercir com a lletrista i cantant, encarregant-se en Caïm Riba de la totalitat de les composicions musicals del grup. En aquests primers anys compondran el hit "Lola", tema amb el que van aconseguir una gran popularitat i que va ser el punt de partida d'una carrera destacada. Amb el grup Pastora, Caïm Riba ha compost temes de ball on l'electrònica i els sintetitzadors han tingut un lloc de privilegi.


El 2014 Caïm Riba va iniciar un projecte paral·lel en solitari, en català i més orgànic, que respon a la seva necessitat d'expressió més intima. El seu primer àlbum va ser A 306 km, amb un títol inspirat de la distància de la Formentera de la seva infantesa i la ciutat de Barcelona on viu. Quatre anys més tard va presentar el seu segon àlbum, Nararai.


El 2021 va presentar el seu tercer àlbum —Llunes de Plutó.

 

Per comprar d'entrades per a persones amb la mobilitat reduïda cal fer la reserva trucant al 972 651 500, de dimarts a divendres, de 10h a 14h.

 

 

Àmbit
Concert
Data
Dissabte 16 de desembre de 2023 20:30h
Lloc
Escola. Carrer dels Mercaders, 14. Girona
Preu
12 € anticipada / 15 € taquilla