Agenda

No és conya!

1r concurs de monòlegs, d'El Foment de Girona

Cartell

NO ÉS CONYA!

1r concurs de monòlegs en català, d’El Foment.

 

No et perdis el primer concurs de monòlegs en català d’El Foment de Girona. Una competició que vol fer-te cargolar de riure mentre descobreixes noves veus del panorama de la comèdia del nostre país, i amb el valor afegit que tots els monòlegs que s’hi presenten són en llengua catalana. No és conya!

 

El concurs està programat en 3 fases: dues fases eliminatòries, i una final. Cada nit gaudirem de 8 monòlegs breus (d’entre 3 i 7 minuts cada un), i el respectable públic serà qui, a través d’un sistema de votació, otorgarà una puntuació a la originalitat del text i a la posada en escena. Cada nit s’escolliran 3 finalistes, que passaran a la final. La gran final, el dijous 14 de desembre, es disputarà entre els 8 finalistes de les dues fases eliminatòries. El públic escollirà els 3 guanyadors del concurs.

 

Dies:

19/10 – 20 H: 1a ronda (eliminatòria)

16/11 – 20 H: 2a ronda (eliminatòria)

14/12 – 20 H: final

Per participar en el concurs, cal enviar un correu a l'adreça electrònica programacio@elfomentgirona.cat amb les teves dades (nom i cognoms, i un telèfon de contacte).

Consulta les bases de participació.

I si no tens ànima de monologuista, però vols venir a gaudir d’una bona estona, pots reservar taula trucant al 972 210 776.

Àmbit
Espectacle
Data
Dijous 14 de desembre de 2023 20:00h
Lloc
La Fonda d'El Foment. Carrer dels Mercaders, 6. Girona
Preu
Gratuït