Agenda

No és conya!

1r concurs de monòlegs, d'El Foment de Girona

Cartell

NO ÉS CONYA!

1r concurs de monòlegs en català, d’El Foment.

 

No et perdis el primer concurs de monòlegs en català d’El Foment de Girona. Una competició que vol fer-te cargolar de riure mentre descobreixes noves veus del panorama de la comèdia del nostre país, i amb el valor afegit que tots els monòlegs que s’hi presenten són en llengua catalana. No és conya!

 

El concurs està programat en 3 fases: dues fases eliminatòries, i una final. Cada nit gaudirem de 8 monòlegs breus (d’entre 3 i 7 minuts cada un), i el respectable públic serà qui, a través d’un sistema de votació, otorgarà una puntuació a la originalitat del text, i una altra a la posada en escena. Cada nit s’escolliran 4 finalistes, que passaran a la final. La gran final, el dijous 14 de desembre, es disputarà entre els 8 finalistes de les dues fases eliminatòries. El públic escollirà els 3 guanyadors del concurs.

 

Dies:

19/10 – 20 H: 1a ronda (eliminatòria)

16/11 – 20 H: 2a ronda (eliminatòria)

14/12 – 20 H: final

Per participar cal enviar un vídeo (format .mp4 o .mov, o enllaç a plataforma de vídeo) amb una mostra d'un monòleg propi amb una durada màxima de 2 minuts, a l'adreça electrònica programacio@elfomentgirona.cat. A més cal que ens especifiqueu el vostre nom i cognoms, i un telèfon de contacte.

Consulta les bases de participació

Àmbit
Espectacle
Data
Del dijous 19 d'octubre al dijous 14 de desembre de 2023
Lloc
La Fonda d'El Foment. Carrer dels Mercaders, 6. Girona
Preu
Gratuït