Agenda

Correllengua 2023

Kahoot Cultura Catalana

Cartell

Des de l’any 1996 el Correllengua treballa per a la difusió de l’ús de la llengua i la promoció de la cultura popular de les terres de parla catalana, des d’una aposta lúdica, festiva, participativa i transversal. La CAL és una de les principals entitats que promocionen el moviment.


El Correllengua es vertebra amb l’encesa de la Flama, l’element simbòlic i cohesionador de tota aquesta iniciativa, tal i com també ho és la lectura del Manifest del Correllengua. A banda, es realitzen tota mena d’activitats de caire lúdic, festiu, pedagògic i reivindicatiu: xerrades, taules rodones, programes de ràdio i televisió, música i balls populars, actes gastronòmics, cercaviles, teatre al carrer, concerts… amb l’objectiu de mostrar la vitalitat de la nostra llengua i cultura a totes les persones que, nouvingudes o no, encara no la coneixen. Alhora, pretén implicar tothom en la seva defensa. En definitiva, una manera festiva i oberta de celebrar la catalanitat, al carrer, sense complexos i en positiu.


A més, el Correllengua sempre ha volgut reconèixer i retre homenatge a la vida i l’obra d’escriptors i escriptores, artistes o activistes que s’han significat per la seva vàlua i també pel seu compromís envers la llengua i la cultura catalanes.

 

Enguany El Foment de Girona col·laborem amb el Correllengua 2023 a Girona. Dins de la seva programació hem organitzat un Kahoot de cultura catalana per a tothom qui vulgui participar. Per inscriure's podeu enviar un correu a programacio@elfomentgirona.cat escrivint el nombre de persones, els seus noms i cognoms i nom de l'equip. Així doncs, a xalar!

Àmbit
Acte popular
Data
Dissabte 30 de setembre de 2023 12:00h
Lloc
Plaça del Vi. Girona
Preu
Gratuït