Alerta: Aquest acte ja ha passat.

Agenda

Titot i David Rosell

Veu combativa durant el vermut

Cartell

Dissabte 4 de desembre a les 12 del migdia. Concert gratuït amb aportació econòmica voluntària per poder seguir programant concerts a la plaça. 

Podeu reservar taula a la Taverna trucant al 972 21 07 76 o enviant un WhatsApp al 722 19 62 31

 

Fa deu anys Francesc Ribera “Titot” i David Rosell, junts embarcats en Brams i Mesclat, van presentar un espectacle acústic per transmetre una sèrie de cançons pregones que, per les seves característiques, s'excloïen d'escenaris grans i potència de so. Però en Titot i en David mai han perdut ni el contacte ni el bon costum de treballar plegats, encara amb Mesclat, en gravacions, en arranjaments i fins i tot alguna actuació puntual i quasi secreta.

Titot i David Rosell, després d'uns mesos a l'obrador, presenten un nou espectacle junts; presenten un espectacle de petit format, d'arran, de cara a cara. El nou espectacle de Titot i David Rosell presenta cançons específiques per la idea i recorda moments plegats amb velles cançons dels seus altres projectes. L'espectacle nou de Titot i David Rosell no és tan acústic, tan calm com el que junts i sols havien presentat fa deu anys; lleven la son de les orelles amb un espectacle dinàmic i alegre. Això és “L'Esca del Pecat”.

 

Àmbit
Concert
Data
Dissabte 4 de desembre de 2021 12:00h
Lloc
Taverna. Plaça dels Mercaders. Girona