Blog

Matrícula oberta per al curs vinent

Les coses bones es fan esperar

 
Frisem per començar l’activitat d’EL FOMENT perquè, arran del confinament, vam haver de tancar l’Escola just quan acabaven d’engegar motors. Ara ja us presentem l’oferta educativa per al curs vinent i comencem el període de preinscripció.

Us convidem a entrar i remenar el web de l’Escola, per fer-vos una idea del ventall d’activitats que oferim. Hem procurat fer propostes noves, per completar l’àmplia oferta d’activitats de caràcter cultural que acostumem a tenim a Girona. Desitgem que hi trobeu cursos i tallers del vostre gust i, pel que fa a horaris i preus, que us puguin anar bé. 

És evident que no ens hem oblidat de la situació d’emergència sanitària que estem vivint, i ens amoïna la incertesa de no saber del cert amb què ens trobarem, però pensem amb totes les hipòtesis possibles, i treballem per adaptar-nos de la millor manera a les necessitats del moment. Si per causa de la Covid-19 l’Escola d’EL FOMENT hagués de tancar, es retornaria el 100% de l’import de les classes que no s’hagin pogut impartir.

Al llarg de tot aquest període de confinament, l’equip d’EL FOMENT no ens hem aturat, i ho hem preparat tot per facilitar el procés d’inscripció virtualment, mitjançant el web. Malgrat tot, els mesos de juny i juliol us podrem atendre presencialment a l’Escola als matins de 10 a 1, de dilluns a divendres, per si voleu veure les instal·lacions o teniu algun dubte. Podeu venir tranquils, perquè tenim molta cura amb les mesures preventives davant la Covid-19.

Us hi esperem a tots.