Blog

Per tots els mitjans...

Sentim la veu dels qui porten la veu cantant

Per tots els mitjans...

L’expressió ‘portar la veu cantant’ fa referència a aquells que parlen pels altres, i ens ha semblat adequada per  compartir les intervencions d’alguns dels responsables d’El Foment en alguns mitjans de comunicació que aquests dies s’han mostrat interessats en el projecte.

És evident que les inscripcions i l’inici de les classes de l’Escola del Foment, han generat un cert interès per part d’alguns mitjans de comunicació, que s’ha reflectit en forma de notícies i d’entrevistes. No cal dir que estem molt agraïts de la deferència que aquests mitjans ha tingut envers el nostre projecte i ens posem a disposició de tota la resta de mitjans, que saben que tenen les portes d’El Foment obertes pel que convingui.

Us facilitem els enllaços a alguna d’aquestes entrevistes, per si teniu temps de llegir-les o escoltar-les, i així tindreu informació de primera mà sobre el projecte d’El Foment.

Dissabte 12 de setembre, en el marc d’El suplement de Catalunya Ràdio, en Quim Rutllan del programa Mans, va entrevistar la Gemma Pla, la directora pedagògica de l’Escola del Foment.

Dilluns 14, a Ràdio Girona FM, en el marc del magazine matinal Els 4 rius, en Sisu Romero va entrevistar Jaume Piquer, com a director d’El Foment.

 

Dilluns mateix, a Ràdio l’Escala, la presentadora Cristina Cantal va entrevista la Gemma Pla en el marc del programa El més calent és a l’aigüera. L’entrevista la podeu escoltar pitjant aquest mateix enllaç.

 

I divendres 17, en el suplement de Comarques Gironines del diari Ara, també hi va aparèixer una entrevista d’en Gerard Bagué a Jaume Piquer. La podeu llegir mitjançant aquest enllaç

Jaume Piquer a la porta de l'Escola d'El Foment (foto: David Borrat. Diari Ara)
Jaume Piquer a la porta de l'Escola d'El Foment (foto: David Borrat. Diari Ara)

També us recomanem l’entrevista que Ràdio Vilablareix va fer a Jaume Piquer el divendres 9 d’octubre i que podeu escoltar mitjançant aquest enllaç.

I agraïm molt també el seguiment que estan fent tots els altres mitjans, que podem veure amb notícies diverses, com aquesta d’El Punt-Avui, etc.