Blog

Ara és l’hora!

Com més serem, més riurem

Ara és l’hora!

Els darrers sis mesos, la maleïda Covid-19 ens ha fet canviar força els plans, però ara sí que a l’Escola d’El Foment comencem l’activitat amb moltes ganes.  Els diversos cursos programats comencen a fer les primeres classes, però en alguns encara hi ha places disponibles. És per això que fem una crida a tots els bons companys, amics, familiars i veïns que al llarg de tot aquest temps ens heu manifestat la vostra il·lusió per aquest projecte, perquè és ara que podeu mostrar el vostre suport amb la vostra participació en les activitats que programem.

Com qualsevol altre projecte, ara el que cal és que la gent se’l faci seu, i per això volem agrair tota la gent que s’ha apuntat als diversos cursos i tallers que s’ofereixen. A part dels condicionants de sempre, com ho pot ser l’inconvenient del preu o el fet que els horaris puguin anar més o menys bé, enguany s’afegeix la prudència, totalment comprensible i respectable, de molta gent a participar en activitats que no siguin imprescindibles, per por a possibles contagis. Nosaltres valorem que, després de tots aquests mesos de confinament i de neguits, la participació en alguna activitat d’aquest tipus (prenent les mesures preventives que convinguin), serà molt saludable i reconfortant.

És per això que us estarem molt agraïts si torneu a repassar amb bons ulls l’oferta formativa que presentem, que de ben segur que hi ha d’haver algun curs que us faci el pes i que us pugui anar bé per preu i horari. A nosaltres ens complauria molt que aquest últims dies abans de començar, el degoteig d’inscripcions s’incrementés encara més amb tots els vostres noms. Ja veureu que proposem activitats per a totes les edats (per fer en família, per a la mainada, per als joves i per als adults), amb cursos anuals i tallers trimestrals o monogràfics.

Si l’oferta de cursos i tallers us interessa, però els horaris no us van bé, no dubteu en fer-nos-ho saber i en suggerir-nos canvis, perquè tots els vostres comentaris i propostes que ens pugueu fer amb ànim de millora, seran molt ben rebudes i les tindrem molt presents de cara les properes programacions.

No cal dir que una altra bona manera col·laborar a consolidar el projecte d’El Foment, és ajudant-nos a fer-ne difusió entre les persones dels vostres cercles d’amistats o de contactes que us sembli que puguin estar-ne interessades, perquè tots sabem que la recomanació que puguem fer, compartint la informació a les xarxes o comentant-ho boca-orella entre la gent de confiança, és una de les millors publicitats que podem tenir, i els nostres influenciadors sou tots vosaltres.