Blog

Qui canta els seus mals espanta...

El cançoner del cau i de l’esplai

Qui canta els seus mals espanta...

Si sou dels que en alguna ocasió heu gaudit cantant a la vora d'un foc de camp, en una acampada entre amics, uns amb la guitarra i els altres amb el cançoner a les mans, aquest taller segur que us agradarà. Repassarem o aprendrem algunes de les cançons més emblemàtiques del cançoner de lleure educatiu català, el que canten agrupaments escoltes i esplais.

És un taller obert a tothom, especialment interessant per als nous caps escoltes o monitors d'esplai, i molt recomable per a tots els vulgueu tornar a cantar aquelles cançons que us porten tants bons records. 

Ho farem amb el mestratge de l'Adrià Dilmé, que té molta experiència en aquest àmbit, a partir dels tallers d'aquest tipus que ha impartit en esdeveniments tant interessants com el festival Càntut de Cassà de la Selva. A més a més, també és el cantant del grup Germà Negre, amb el quan han tornat a popularitzar entre el jovent cançons molt divertides que han incorporat en el seu repertori, com aquesta cançó ‘Va passar a Collsacabra’ dels mítics Esquirols. 

 

Engresqueu-vos a participar-hi perquè, ara més que mai, com diu la cançó dels Esquirols 'Qui canta els seus mals espanta!'