Blog

Aturem, temporalment, les classes de l’Escola d’El Foment

Tot esperant retrobar-nos al setembre

Aturem, temporalment, les classes de l’Escola d’El Foment
Benvolguts,
 
Ens sap greu comunicar-vos que, molt a contracor nostre, aturem temporalment les classes de l'Escola d'El Foment. Com tots deveu suposar, l'allargament de les restriccions decretades pel Govern de la Generalitat, juntament amb l’evolució de la Covid19, ens fan difícil continuar amb l'activitat formativa.
 
La nostra intenció és tornar a reobrir el curs vinent. Estem treballant de valent per oferir-vos una bona programació per al curs 2021-22, la qual difondrem tan aviat com sigui possible, a través del butlletí i de les nostres xarxes socials. Per tant, estigueu amatents al període de matrícules. I esperem, de tot cor, retrobar-nos ben aviat per continuar compartint moments d'aprenentatge i gaudi a través de les nostres tradicions.
 
Lamentem molt aquesta situació i els inconvenients que pugui ocasionar, i agraïm a tothom la comprensió en aquests moments excepcionals. Ens sap molt de greu especialment per les persones que ja us havíeu inscrit als tallers, i per totes les persones i grups que tenien alguna activitat programada per fer a l’Escola.
 
De totes maneres, en la mesura del possible, seguirem oberts com a centre cultural i mantindrem la programació a la sala d'actes, complint les mesures preventives dictaminades per la Generalitat. Podeu seguir l'agenda d'activitats a les nostres xarxes socials.

Cordialment,

La direcció de l’Escola d’El Foment