Blog

Refreskcat celebra el seu quinzè aniversari amb una nova imatge

La Taverna d’El Foment serà el primer espai on es podrà tastar el refresc de taronja, llimona i cola en ampolles de vidre de 33 cl.

Refreskcat celebra el seu quinzè aniversari amb una nova imatge

La marca de begudes Refreskcat ha commemorat els seus primers quinze anys de vida presentant la nova imatge de la seva gamma de productes. Aquesta marca, que es caracteritza per l’etiquetatge en català, presenta les seves begudes de llimonada, taronjada i cola en envasos de vidre de 33cl amb una nova fórmula millorada per potenciar-ne el gust.

La Taverna d’El Foment serà el primer punt de restauració on es podrà tastar aquest producte. El local obre les seves portes al públic el proper divendres 18 de juny a la plaça dels Mercaders de Girona, i es caracteritzarà per oferir productes de la terra, per l’etiquetatge en català i per la divulgació de la llengua, la cultura i la gastronomia dels Països Catalans. A més, El Foment es compromet a aconseguir que aquest nou envàs de Resfreskcat pugui estar disponible en altres punts de venda donant suport a l’empresa en quant a difusió del producte i a obtenir nous distribuïdors.

Aquest nou format de refresc s'afegeix a l'actual oferta d'envasos en PET reciclable d'1,5L de Refreskcat, que seguiran disponibles als lineals dels supermercats. A més, també s'ha optat per millorar la formulació d'aquests refrescos mantenint la qualitat que els ha convertit en una marca estimada arreu del país.

Refreskcat va néixer el 2006 com una alternativa nostrada a les marques de les multinacionals. Des d'aleshores, el seu objectiu ha estat oferir begudes refrescants d'alta qualitat elaborades a Catalunya i fomentar la cultura, la llengua, les tradicions i l'esport de la nostra terra.

És per això que s'elabora amb els millors ingredients i amb aigua de km 0 que prové directament del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l'Obac, un espai natural protegit que s'estén per part del Bages, el Vallès Occidental i el Moianès.

A més, Refreskcat etiqueta exclusivament en català i llueix com a símbol el guarà català. Aquesta raça autòctona de Catalunya és la imatge de la marca des dels seus inicis, època en què es va popularitzar en molts cotxes com una reacció a la prohibició de fer servir el 'CAT' a les matrícules. Amb els anys, l'ase de Refreskcat s'ha anat personificant i fins i tot ha guanyat un nom: Ruc Roc.

En l'àmbit cultural, Refreskcat s'ha posicionat sempre al costat d'actes com la Diada Nacional de l'11 de Setembre, institucions com Òmnium Cultural, multitud de festes locals i tradicions com les diades castelleres. També ha patrocinat actes benèfics i esportius en forma de curses, jornades excursionistes, marxes... etc.

Refreskcat és una iniciativa de Refresc Català, una empresa familiar amb més d'un segle de tradició en l'elaboració de refrescos. En fan de tota mena, des de sifons i gasoses seguint receptes centenàries, fins a noves varietats de begudes.