Blog

L’Escola d’El Foment obre les matrícules per al curs 2021-22

Ofereix una proposta de cursos anuals de glosa, dansa i cançó tradicional per a totes les edats.

L’Escola d’El Foment obre les matrícules per al curs 2021-22

Després d’aturar l’activitat formativa a causa de les restriccions per la pandèmia, l’Escola d’El Foment reobre les seves portes amb un nou programa formatiu de cursos anuals basats en la dansa, la glosa i la cançó tradicional.

Els cursos s’organitzen en quatre categories: Mainada per a nens i nenes de 4 a 12 anys, Joves per a alumnes de 13 a 18 anys, Famílies per a pares o tutors amb nadons o infants de fins a 4 anys i Adults, on l’oferta és més extensa i s’inclouen cursos de sardanes, ball de bastons, danses catalanes, polifonia tradicional i iniciació a la glosa.

L’Escola és un altre dels espais del complex d’El Foment de Girona que estarà en funcionament juntament amb la Taverna i que neix per oferir una formació artística d’arrel tradicional que afavoreixi el desenvolupament personal i col·lectiu mitjançant el coneixement del repertori català a través d’una oferta educativa global i diversa.

Es vol oferir un espai que faciliti l’aprenentatge, la pràctica, l’experimentació i el gaudi d’aquestes arts en viu, tot compartint experiències vitals significatives. L’Escola pretén difondre el patrimoni festiu les Països Catalans i potenciar la creativitat artística dels seus alumnes.

Les inscripcions als cursos estan obertes i es poden realitzar de manera online a través de la web.