Blog

La Taverna dona 1.300 euros a la Caixa de Solidaritat amb els seus productes solidaris

Des del mes de juliol, a la Taverna d’El Foment han fet servir set productes per ajudar a pagar la fiança milionària del Tribunal de Cuentas

La Taverna fa una donació de 1.300 euros a la Caixa de Solidaritat a través dels seus productes solidaris

La Taverna d’El Foment va obrir les seves portes a la plaça dels Mercaders fa 3 mesos, i quasi des del principi, ha emprés una campanya a través dels seus productes per tal de destinar una part del seu import a la Caixa de Solidaritat. En total i gràcies a les comandes dels clients, s’han aconseguit recaptar 1.300 euros en dos mesos i mig.

Hi havia set productes solidaris mig euro dels quals anava destinat a la Caixa de Solidaritat per cada comanda que se’n feia: les dues cerveses de tirador, La Flama i La Gralla; les tres ampolles de Refreskcat de taronja, llimona i cola; i els dos porrons de vi, el blanc i el negre. Els consumidors estaven informats d’aquesta campanya i des d’El Foment no descarten tornar-la a posar en marxa més endavant i destaquen que “sempre estaran al costat d’aquells que treballen pel país i faran front a la repressió”.

El Tribunal de Cuentas reclama un total de 5,4 milions d’euros de fiança a 41 ex-alts càrrecs de la Generalitat acusats d’haver dedicat aquesta quantitat a promocionar el procés i el referèndum per la independència de Catalunya a l’estranger.