Blog

L’Escola d’El Foment programa set tallers intensius per aquesta tardor

Danses valencianes, rondalla o ball de bot són alguns dels exemples de tallers disponibles

L’Escola d’El Foment programa set tallers intensius per aquesta tardor

L’Escola d’El Foment, especialitzada en una formació artística d’arrel tradicional basada en la dansa, la glosa i la cançó, ha organitzat un total de set tallers intensius variats per acostar al públic a la tradició popular catalana.

El mes d’octubre comencen els tres primers tallers amb un de danses valencianes, un de rondalla i un d’introducció a la sardana per aquells que volen fer el primer contacte amb aquesta coneguda dansa. Els mesos de novembre i desembre hi haurà dos tallers de ball de bot, nom que rep el conjunt de balls tradicionals de Mallorca i Menorca, un per adults i l’altre per la mainada. Per últim, pels volts de Nadal hi haurà dos tallers dedicats al cant de nadales, un per gaudir en família i l'altre destinat a adults per ampliar el seu repertori i tenir un coneixement més ampli de la música popular pròpia d’aquestes festes.

Professors reconeguts en el sector de la cultura popular com Sergi Massip, Miquel Àngel Flores, Víctor Geli, Salva Romero i Ballaveu (Xavier Rota i Patri Garcia) seran els encarregats d’impartir aquests tallers i de fomentar la divulgació de la cultura tradicional dels Països Catalans.

Les inscripcions als tallers, així com als cursos anuals que encara segueixen obertes, es poden realitzar a través de la web.