Blog

La Fonda d’El Foment obrirà les seves portes la primavera de 2022

El segon espai de restauració d’El Foment continuarà potenciant els productes de la terra etiquetats en català

La Fonda d’El Foment obrirà les seves portes la primavera de 2022

El projecte d’El Foment de Girona es troba en plena expansió, i després de posar en funcionament l’Escola i la Taverna, el proper 2022 té previst obrir dos espais més: la Fonda i el Centre.

La Fonda és un restaurant que estarà situat al carrer Mercaders i constarà de quatre sales, un escenari per a activitats i concerts i espai per a 120 comensals. “Tenim pensat inaugurar la Fonda pels volts de la primavera vinent”, esmenta Candi Granés, director general del projecte, “la nostra proposta gastronòmica es basarà en cuina catalana tradicional amb una oferta més àmplia i elaborada que a la Taverna, mantenint la premissa de treballar amb productes etiquetats en català i amb proveïdors de la terra”. A més, aquest establiment disposarà d’un escenari on s’organitzaran múltiples activitats de caire cultural, com debats, xerrades o representacions teatrals.

“Proposem una cuina calmada, a foc lent, que fusioni gastronomia i cultura permetent que els plats es presentin en tota la seva plenitud als clients per a la seva degustació”, afegeix Candi Granés. L’experiència consistirà en tastar receptes i plats de tota la vida envoltats de cultura catalana en diversos formats. “La cuina serà més pausada i volem que la gent es prengui el seu temps no només per gaudir dels àpats, sinó per formar-se i aprendre conceptes i tradicions dels Països Catalans”, conclou.

Els valors i la filosofia de la Fonda es regeixen pels pilars d’El Foment de voler transmetre i potenciar la riquesa de la història, la llengua, la cultura i la gastronomia dels Països Catalans.