Blog

LA TAVERNA CELEBRA EL SEU PRIMER ANIVERSARI

Deliciosos productes de temporada en català i un munt d’actes

LA TAVERNA CELEBRA EL SEU PRIMER ANIVERSARI

Aquests dies a la Taverna d’El Foment de Girona estem d’aniversari! Celebrem els nostres primers dotze mesos de vida. Un anyet en què hem servit molts porrons i cassoletes, taules d’embotits i formatges, croquetes, cerveses, vermuts... Escollits i deliciosos, productes de temporada de primera qualitat. Tots i cadascun d’ells són de producció catalana i etiquetats en català.

A més, en aquest breu període de temps hem programat un munt d’activitats: tastos de vins, de croquetes, de formatges i embotits. En col·laboració amb el celler Gerisena, LaCroket, Cal Formatger i Can Corominas; respectivament.

Hem sigut l’escenari de les presentacions dels llibres com Catalanament i Cuina Casolana i un pessic més. També hem viscut tertúlies com Llengua: és veritat que estem tan cardats? i Joan Fuster, avui.

També hem deixat que se’ns belluguessin els peus amb la música i les cançons de les gloses i Les Vespres, la improvisació d’arrel tradicional, en format jam session.

Només fa un any que hem començat a caminar i volem seguir avançant en aquest camí que tant ens agrada: el del foment de la llengua, la cultura i la gastronomia catalanes. I no ens aturem aquí!

  • El 7 de juliol cantada d’havaneres amb el grup Arjau.
  • I el 16 de juliol el concert VerdCel, un tribut a Ovidi Montllor.

Ara celebrem el primer any de vida i esperem que en vinguin molts més!