Blog

Tanquem temporalment però continuem fent feina

Quin començament...

Curem-nos en salut!

Benvolguts, 

Us comuniquem que amb motiu de les mesures preventives adoptades pel Govern de Catalunya i l'Ajuntament de Girona contra el Coronavirus (COVID-19), des del dia 13 de març i fins que la situació estigui controlada, l’Escola del Foment romandrà tancada al públic.

Hem hagut d’ajornar o suspendre les activitats i els tallers que teníem programats, i no podem fer previsions immediates fins que les autoritats sanitàries no tinguin sota control la pandèmia que estem patint. Sí que estem treballant de valent per oferir-vos una bona programació per al curs vinent, 2020-21, la qual difondrem tan aviat com sigui possible, a través del butlletí i de les nostres xarxes socials. Tampoc us podem oferir un servei presencial a la secretaria a l’Escola, però la nostra activitat laboral es manté via teletreball i us atendrem per correu electrònic.

Lamentem molt aquesta situació i els inconvenients que pugui ocasionar, i agraïm a tothom la comprensió en aquests moments excepcionals. Ens sap molt de greu especialment  per les persones que ja us havíeu inscrit als tallers, i per totes les persones i grups que tenien alguna activitat programada per fer a EL FOMENT.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i molta salut i ànims per a tothom.

Cordialment,

La direcció d’EL FOMENT