Blog

Un espai amb cara i ulls

Un equipament molt digne per a fomentar la cultura

Oh, benvinguts, passeu, passeu… | Foto: Marc Torra

Tenim la sort d’estar ubicats als baixos de la Casa Salieti de l’arquitecte Rafel Masó, que tot sovint és observada i estudiada per grups d’escolars o de particulars que segueixen la ruta Masó i que s’aturen al davant de l’Escola per contemplar l’edifici. Conscients de la significació històrica que té, hem volgut fer una escola que esdevingui digna d’un espai d’aquestes característiques. Malgrat que el projecte del Foment surt des de la iniciativa privada i neix sense afany de lucre, els promotors tenim moltes ganes de fer les coses amb cara i ulls.

És per això que s’ha fet una inversió molt considerable per disposar d’un espai molt ben dissenyat i condicionat, cosa que s’ha aconseguit gràcies al bon saber fer de tot un equip de professionals ben diversos (paletes, guixaires, serrallers, vidriers, fusters, pintors, grafistes, etc) que han treballat sota les directrius de la Maite, la Mariana i en Guillermo de l’Estudi Arquitectura Interior de Banyoles. Tots ells han fet una feina excel·lent, com queda palès en aquest reportatge fotogràfic, que fa que l’Escola del Foment encaixi a la perfecció en l’edifici i el barri que l’acull.

També cal destacar la feina professional i creativa d’en Xevi Bras ‘Abracadabras’, que ajuda a tenir cura de la imatge gràfica de tot el projecte, amb detalls tan ben pensats i duts a la pràctica com l’extraordinària targeta d’invitació a la festa. 

 

Imatge de la targeta d'invitació a la inauguració