Blog

Entre tots ho farem tot

Una inauguració amb voluntaris molt professionals i professionals molt voluntaris

Lectura del Manifest Esporogen | Foto: Noè Rivas

Darrere qualsevol activitat sempre hi ha molta gent que hi participa. I és des d’aquí que volem agrair la col·laboració voluntària de molts amics d’EL FOMENT, que van fer que a la festa d’inauguració tot rutllés a la perfecció, començant pels que van acompanyar els seguicis de la Fal·lera i de l’Esbart abans d’entrar a plaça (Mei, Quim, Eduard, Guim, Ferriol, Mònica, Xevi, Albert, Galderic, Àlex, etc.), als que van participar en la lectura del Manifest Esporogen (Bet, Eduard, Anna, Mei, Joan i Àlvar), i tots els que van col·laborar en altres tasques, des de preparar els ramellets amb la mimosa de la Roser de la Vall de Sant Daniel (Eduard, Alba i Mònica), fins als que van ajudar a parar taules i servir la coca i el beure (Laia, Marc, Joan, Tània, Sergio, Candi, Montse, Ona, etc). Cal tenir un reconeixement per la seva predisposició, i per la de tots els qui també heu manifestat les vostres ganes de col·laborar en el que convingui. El projecte d’EL FOMENT neix des de la iniciativa privada però, com qualsevol projecte associatiu o cooperatiu, també creix i es reforça molt gràcies a la col·laboració desinteressada de moltes persones que se’l fan seu. 

 

I aprofitant l’avinentesa, també volem agrair especialment l’assistència i els missatges de suport de persones i entitats que fan feina en l’àmbit de la cultura popular a Girona, que de seguida han entès que l’Escola del Foment pretén ser una peça més que ajudarà a reforçar la bona feina que molta gent fa anys que està fent a la nostra ciutat. També ens va reconfortar molt comptar amb l’assistència de referents com la Teresa Clota o en Noè Rivas, i de tants altres vinguts d’arreu del país, com una delegació de l’Obra Cultural Balear.

 

Finalment, volem fer un agraïment especial als veïns de la Casa d’habitatges Salieti i als veïns de la plaça i dels carrers de la vora, que desitgem que sentin seva l’Escola del Foment, i que la tinguin com un valor afegit al cor del Barri Vell. Els demanem disculpes per les molèsties que els haguem pogut causar durant el temps que han durat les obres, i desitgem gaudir d’una bona entesa i d’un bon veïnatge per molts anys.