Blog

Davide Casu, de l’Alguer a Girona

Presentació del disc ‘Costa Oest a Llevant’

Concert de Davide Casu | Foto: El Foment

El dimarts 3 de març al vespre, el jove alguerès Davide Casu (1983) va venir a EL FOMENT per a presentar el seu nou disc ‘Costa Oest a Llevant’. Aprofitava un viatge que també el va dur a fer dos concerts més a València i a Sabadell, emmarcats en el festival de cançó d’autor Barnasants. Davide Casu va viure una temporada a Girona i, per  aquelles casualitats de la vida, s’estava en un dels pisos de la Casa Salieti, just damunt de l’Escola del Foment.  

El cantant i guitarra Davide Casu va venir acompanyat pels músics Paolo Zuddas a les percussions, Salvatore Maltana al baix, Bachisio Ulgheri a la guitarra, que van oferir una actuació excel·lent. Són uns músics i unes persones extraordinàries que en altres ocasions ja han vingut a actuar a Girona, en establiments com el Sunset Jazz Club, als responsables del qual volem agrair la seva col·laboració per facilitar que els músics poguessin disposar de tot l’equipament necessari.

Abans de començar el concert es va fer una breu introducció sobre l'Alguer a càrrec del professor de la UdG Arnau Mayans, i amb la projecció del videoclip “Parla-me en alguerès”, amb música d’alguns dels músics que ens acompanyaven. Els assistents també van poder gaudir d’un tastet de vi alguerès i d’unes pastes que ens van presentar la gent de la botiga Frongia de productes de Sardenya a Girona.

Va ser la primera actuació musical que fèiem a l’Escola del Foment, i la sala va quedar plena de gom a gom i tothom, músics i públic, van gaudir molt de l’experiència.