Alerta: Aquest acte ja ha passat.

Agenda

Nosaltres, les dones

Taller per endinsar-se al món cultural femení i gironí

Cartell

Us voleu endinsar al món cultural femení gironí? Sou conscients del que han fet o estan fent moltes dones de la vostra ciutat? En voleu conèixer més? Creieu que és important recuperar la memòria de totes aquestes dones de cara a una societat més justa i igualitària? Voleu augmentar els coneixements des d'una perspectiva de gènere? Voleu crear una acció que tingui impacte a la ciutat de Girona? Doncs hem preparat un taller idoni per vosaltres!

Amb motiu del dia de la dona d’enguany, pel dilluns 7 de març de 6 a 8 del vespre, hem preparat un taller per endinsar-nos al món cultural femení, on podrem acostar-nos a les gestes de les nostres dones referents, algunes de les quals ja havíem esmentat anteriorment, i que continuarem reivindicant. Perquè El Foment de Girona estem fermament compromesos amb el feminisme i la plena igualtat! 

 

Inscripcions: programacio@elfomentgirona.cat 

Objectius

Dialogarem i treballarem conjuntament. Contribuirem a la construcció d'una societat democràtica, justa, crítica i compromesa. Inclourem el feminisme en els sistemes d'aprenentatge, i sobretot, els reptes i les fites per conèixer quines són les referents de la nostra ciutat. I tot això, a través del treball en equip, perquè no hi ha millor aprenentatge que el que es comparteix.

Durada 2h

  • Primera mitja hora

Presentació per part de la formadora, l’Anna Pujol Batllosera, i de les participants a través de dinàmiques de coneixença.

  • Segona mitja hora

Pluja d'idees de noms de dones que han tingut un paper important a la ciutat de Girona a través de diverses dinàmiques que relacionin les dones amb els eixos temàtics o espais on s'han desenvolupat (la formadora portarà una llista que les participants poden ampliar amb les seves aportacions).

  • Segona hora

Creació dels equips de treball. A través d'una última dinàmica amb cada grup de treball, s'escollirà l'acció que es voldria desenvolupar i es presentarà davant la resta de companyes de la manera més concreta possible. I, el més crucial, cada grup haurà d'exposar quin és l'objectiu de l'acció que han escollit i per què creuen que pot aportar un beneficia la ciutat de Girona.

Àmbit
Taller
Data
Dilluns 7 de març de 2022 18:00h
Lloc
L'Escola d'El Foment. Carrer dels Mercaders, 14. Girona
Preu
Gratuït