Alerta: Aquest acte ja ha passat.

Agenda

Intensiu de Jota: Va de jota!

Ball de bot

Cartell

Podríem dir que la jota és un dels balls que uneix els Països Catalans, ja que es balla tant al Principat, com el País Valencià i a les Illes. Tanmateix, l’aire amb què es balla i la manera de puntejar canvia una mica!

En aquest taller us proposem endinsar-vos dins el món de la jota, aprenent les passes base per a poder aprofundir en les diferents variacions. Aprendrem com s’estructura i a identificar musicalment cada part sense parar de ballar!

Podrem posar en pràctica a la plaça el que aprendrem en un context semblant al que hi ha a Mallorca per Sant Antoni. Ho podrem fer el dia 21 de gener amb música en directe. Per a més informació de la ballada en aquest enllaç.

El ball de bot és el nom que reben el conjunt de balls tradicionals de Mallorca i Menorca. També es pot anomenar ball tradicional, popular o de plaça.
A l’Escola d’El Foment ens podrem endinsar en tres dels gèneres de ball de bot: la jota, el bolero i el fandango a l’estil de Palma. És per això que hem programat tres mòduls/tallers diferents on podeu apuntar-vos només a un dels gèneres, a dos o a tots tres per tal d’aprendre’ls tots!

Professor: Salva Romero. Professor de secundària. Ha fet diversos cursos de danses tradicionals dels Països Catalans i és un apassionat del ball de bot.

Horari:

Taller de jota: 14, 21 i 28 de gener de 2/4 de 7 a 8 del vespre.

Taller de bolero: 11, 18 i 25 de febrer de 2/4 de 7 a 8 del vespre. (atenció canvi de dates!)

Taller de fandango: 4, 11 i 18 de març de 2/4 de 7 a 8 del vespre.

Preu: 25€ un taller, 45€ dos tallers i 65€ tres tallers

Matrícula: A través d’aquest enllaç.

 

Àmbit
Taller
Data
Del divendres 14 de gener al divendres 28 de gener de 2022
Lloc
Escola. Carrer dels Mercaders, 14. Girona