Alerta: Aquest acte ja ha passat.

Agenda

Lluís Cabot

Presentació del nou disc "Fernanda"

Cartell

Dissabte 20 de novembre a les 7 del vespre.

Entradesentrapolis.com/entrades/lluis-cabot 

Lluís Cabot, Nascut a Palma el 1990, és cantant, guitarra i principal compositor de Da Souza. Fernanda és el segon EP que publica en solitari després de Periple estacionari (2018). Fernanda no és una persona. Bé, una mica sí. Però no només és una persona. És també una mudança i un canvi d’estació. Fernanda és nom d’huracà o de tempesta tropical. I és una figura amb ulls i remolins de color rosa al darrere. ‘Fernanda’ són cançons que parlen de la possibilitat d’anar a millor. Del poder transformador que tenen algunes coses ben normals, com és el fet de conèixer algú o de canviar-se de pis; i d’altres no tan normals com una pandèmia mundial.

En aquesta ocasió, el mallorquí Cabot viatja fins a l’arrel de les cançons. El resultat són aquestes cançons curtes i aparentment senzilles, que amb pocs elements ja diuen tot allò que havien de dir. Lluís Cabot en va gravar una primera versió durant el confinament, al seu dormitori de Barcelona. A finals d’estiu n’enregistraria la versió final a Pollença, aquest cop amb Jordi Matas als controls i també en un altre dormitori, per mantenir l’essència original. Tot cuinat entre ells a quatre mans, amb l’única col·laboració de Maria Jaume que posa veu a “Verí de s’altra punta”.

Per sopar després del concert, podeu reservar taula a la Taverna trucant al 972 21 07 76 o enviant un WhatsApp al 722 19 62 31

Àmbit
Concert
Data
Dissabte 20 de novembre de 2021 19:00h
Lloc
L'Escola d'El Foment. Carrer dels Mercaders, 14. Girona
Preu
10€