Alerta: Aquest acte ja ha passat.

Agenda

Rumbesia

On la poesia i la rumba es fusionen

Cartell

Divendres 17 de desembre a 2/4 de 7 del vespre. Vine a fer el toc i el mos per 10€! 

Podeu reservar taula a la Taverna trucant al 972 21 07 76 o enviant un WhatsApp al 722 19 62 31

 

La Rumbesia és un recital de poesia fusionat amb rumba, en el que es conjuguen poemes musicats especialment per aquest espectacle, així com versions de poemes ja musicats per altres músics, adaptats per aquesta actuació. Si cada poema el podem pintar amb un color, en aquest recital fem un passeig per diferents colors, des de la mort a la llibertat.
Cada poema comença per una anàlisi que traslladem al públic, de forma que el públic pugui fer una immersió en el poema i la interpretació. El recital és bidireccional: el ritme de la rumba permet aconseguir moure un dit, tot seguit un peu, i, sense adonar-te’n, ja hi ets dins.

El recital de poesia està format poemes adaptats a rumba, així com una revisió de cançons poètiques i adaptacions al català de clàssics. Els poemes que conformen l’espectacle són d’autors reconeguts com Joan Salvat Papasseit, Maria Mercè Marçal, Miquel Martí i Pol, Montserrat Abelló, Josep Maria de Segarra o Josep Carner.

Per sopar després del concert, podeu reservar taula a la Taverna trucant al 972 21 07 76 o enviant un WhatsApp al 722 19 62 31

Àmbit
Concert
Data
Divendres 17 de desembre de 2021 18:30h
Lloc
La Taverna d'El Foment. Plaça dels Mercaders. Girona
Preu
10€ (consumició i mos)