Avís legal

Política de privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials per EL FOMENT de Girona 2020 SL i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-li:

 • Qui és el responsable del tractament de dades.
 • Per quines finalitats demanem les dades que li demanem.
 • Què és la legitimació per super tractament.
 • Durant quant de temps les conservem.
 • A quins destinataris es comuniquen les dades.
 • Quins són els drets.

Responsable:

EL FOMENT de Girona 2020 SL

Carrer dels Mercaders, 14

17004 Girona (Països Catalans)

escola@elfomentgirona.cat

Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades enviats mitjançant:

 • FORMULARI DE CONTACTE.
  • Finalitat: Facilitar un mitjà perquè pugui posar-se en contacte amb nosaltres i respondre sobre una sol·licitud d’informació
  • Legitimació: El consentiment de l’usuari al sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contacte
  • Conservació: Un cop resolta la sol·licitud por mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generació un nou tractament.

 

 • ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS.
  • Finalitat: Respondre sobre la sol·licitud d’informació, atendre a peticions i respondre sobre consultes o dubtes.
  • Legitimació: El Consentiment de l’usuari al sol·licitar-nos informació a través de l’adreça de correu electrònic.
  • Conservació: Un cop resulta contestada la petició por correu electrònic, si no ha generació un nou tractament.

Destinataris de les seves dades

Les seves dades són confidencials i no es cediran a tercers, llevat que es requereixi per gestionar els serveis contractats o que hi hagi obligació legal.

Drets en relació amb les seves dades personals

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s’hagi atorgat pel tractament de les seves dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pot exercir els següents drets:

 • Sol·licitar l’accés a les seves dades personals o la seva rectificació quan siguin inexactes.
 • Sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per als quals van ser recollides.
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
 • Sol·licitar l’oposició al tractament de les seves dades per motius relacionats amb la seva situació particular.
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos que preveu la normativa.
 • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seva adreça postal o electrònica (indicades en l’apartat A), indicant la referència “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les seves dades, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades .

 

Galetes

Aquesta pàgina web, únicament utilitza galetes tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers (Google Analytics), que en cap cas tracten dades de caràcter personal ni capten hàbits de navegació per a fins publicitaris.

Per això, en accedir a la nostra web, en compliment de l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, en tractar galetes d’anàlisi, li hem sol·licitat el seu consentiment per al seu ús i facilitat informació de les mateixes, que en tot cas s’instal·laran passat un termini de temps prudencial perquè l’usuari tingui temps de decidir prestar el seu consentiment o no.

Seguretat de les seves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.

Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles a la nostra pàgina web.

La present Política de Privacitat pot ser modificada per adaptar-se als canvis que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix ​​la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquest web.

 

Política de Galetes

Informació de l’ús de galetes a elfomentgirona.cat

Les galetes són breus informacions que s’envien i s’emmagatzemen en el disc dur de l’ordinador de l’usuari a través del seu navegador quan aquest es connecta a un web. Les galetes es poden utilitzar per demanar i emmagatzemar dades de l’usuari mentre està connectat per facilitar-li els serveis sol·licitats i que no es solen conservar (galetes de sessió), o per conservar les dades de l’usuari per a un altre tipus de serveis futurs i que es poden conservar per temps indefinit (galetes persistents). Les galetes poden ser pròpies o de tercers.

Hi ha diversos tipus de galetes:

 • Galetes tècniques que faciliten la navegació de l’usuari i l’emplenament de formulari de contacte
 • Galetes de personalització que permeten a l’usuari accedir als serveis segons les seves preferències (idioma, navegador, configuració, etc.).
 • Galetes d’anàlisi que permeten l’anàlisi anònim del comportament dels usuaris del web i que permeten mesurar l’activitat de l’usuari i elaborar perfils de navegació per tal objectiu de millorar els llocs web.

 

El Foment de Girona 2020 SL únicament utilitza galetes tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, que en cap cas tracten dades de caràcter personal ni capten hàbits de navegació per a fins publicitaris.

Per això, en accedir a la nostra web, en compliment de l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, en tractar galetes d’anàlisi, li hem sol·licitat el seu consentiment per al seu ús, que en tot cas s’instal·laran passat un termini de temps prudencial perquè l’usuari tingui temps de decidir prestar el seu consentiment o no.