thumb

La Carta

  • Amanida de trempó d’hivern amb pebrot i ceba tendra 7,80 €

    Típica de Mallorca on l'ingredient principal és la tomata trempada (condimentada)

    thumb
  • thumb
  • thumb
  • thumb
  • thumb
  • thumb
  • thumb
  • thumb
  • thumb
  • thumb

ENTRANTS FREDS ENTRANTS CALENTS PLATS VEGANS PEIXOS  |  CARNS  |  POSTRES  

 

ENTRANTS FREDS

Amanida de trempó d’hivern amb pebrot i ceba tendra 7,80 €

Típica de Mallorca on l'ingredient principal és la tomata trempada (condimentada)

Amanida de favetes amb carxofes ofegades, oli de tòfona i pernil 9,50 €

Escalivada a la flama amb formatge de farcell i vinagreta de vermut 9,00 €

Moixama amb picada de tomata sec i oli d’avellana 10,50 €

Salaó de tonyina tradicional del País Valencià

Garotes del Mediterrani al natural acompanyades de pa torrat 19,00 €

 

ENTRANTS CALENTS

Bunyols de bacallà amb all-i-oli de safrà i mel 8,20 €

Botifarra dolça esparracada amb ou ferrat i poma 9,50 €

Producte típic de les comarques gironines

Girella a la planxa amb escarola saltejada 9,40 €

Embotit de xai dels Pallars i l'Alta Ribagorça

Tripa de bacallà, cigronets de l’Anoia i trompetes de la mort 10,80 €

Escudella amb pilota i galets 11,00 €

Brou típic del Principat anomenat caldo i pilotes al País Valencià

Gamba vermella de la costa a la brasa 18,00 €

 

PLATS VEGANS

Rostit de seitan amb prunes i pastanaga 15,20 €

Guisat de bolets confitats amb mongetes del ganxet 15,80 €

 

PEIX

Truita de riu a la brasa guarnida amb crema de pèsols i verduretes 16,50 €

Llom de bacallà a la brasa amb salsa allada de l'Alguer 21,00 €

Corball a la planxa amb porro escalivat i rossinyol de pi 17,50 €

Cruet de peix 19,50 €

Guisat de peix típic dels pescadors valencians

Arròs de peix amb gamba vermella 19,00 €

 

CARN

Cassola de pollastre rostit amb vi ranci 14,80 €

Plat representatiu de la cuina empordanesa

Costelló de vedella amb trinxat de patata i bròquil 17,50 €

Mandonguilles amb escamarlans i morro de vedella 16,50 €

Confit d'ànec amb salsitxa i cansalada 23,00 €

Guisat a l'estil del Rosselló

Filet de vedella de l'Empordà amb puré de patata violeta, nap negre i salsa de ceps 24,00 €

 


Servei de pa de massa mare de La Puntual  2,50 € – Pa sense gluten 1,00 € /persona

Demaneu per les nostres propostes per a la mainada 10,00 €


POSTRES

Poma de Girona farcida de crema catalana i gelat de canyella 6,80 €

Menjar blanc amb carquinyolis de festuc 6,40 €

Crema d’ametlles originària del Baix Camp i de les Terres de l’Ebre

Torrada de Santa Teresa amb sucremel 6,40 €

Borratxo de ratafia amb gelat de bescuit 6,80 €

Degustació de formatges amb codonyat de figues i nous 6,80 €

Pastís de xocolata a oli d’oliva 6,80 €

Gelats i sorbets 5,00 €