JOVES

13 - 18 anys

Aquest itinerari està pensat per a joves que volen continuar formant-se en dansa i en cançó, i que es volen iniciar en l’art de la glosa. L’itinerari complet és de 3 hores setmanals repartit en dos dies. Tot i que també hi ha l’opció de triar només la disciplina de dansa, de glosa o de cançó.

Cançó IV (60 min): Ens endinsarem en la cançó popular, incidint en la veu parlada i en la veu cantada, jugant amb les sonoritats, amb les paraules, amb les melodies, amb la respiració i amb la memòria tot desenvolupant la concentració i valorant el treball en grup. Treballarem les melodies a una, a dues i a tres veus. Hi jugarem, ens equivocarem  i ho tornarem a provar fins a construir una cançó amb la que ens hi sentim còmodes i amb la que puguem transmetre unes sensacions col·lectives. Farem de la polifonia tradicional una via per expressar-nos col·lectivament, amb un so actual i vigent. 

Ball de bastons (60 min): Ens iniciarem en el ball de bastons on es practicaran diverses picades, es treballarà la coordinació amb els companys i la interpretació d’acord amb la música. Realitzarem una dansa col·lectiva de forta activitat física que combina energia, música i coordinació. 

Glosa I (60 min): Practicarem la cançó amb text improvisat amb l’estructura bàsica de la quarteta i amb melodies d’arreu del país. Amb aquest treball pretenem contribuir a la formació integral dels alumnes afavorint el desenvolupament de les diverses habilitats que es treballen amb la glosa: lingüístiques i literàries, musicals, teatrals i socials, etc. 


 

DIA I HORA: 

- DANSA (BALL DE BASTONS): Dijous de 2/4 de 6 a 2/4 de 7

- CANÇÓ: Divendres d’ 1/4 de 7 a 1/4 de 8 de la tarda

- GLOSA: Divendres d’ 1/4 de 8 a 1/4 de 9 del vespre

PERÍODE: De l’1 d’octubre de 2020 al 18 de juny de 2021. Cliqueu el calendari

ADREÇAT A: Joves de 13 a 18 anys

PROFESSORAT: Àlvar Borrell (dansa)Gemma Balagué “Fardatxa” (glosa) i Adri Dilmé (cançó) 

MATRÍCULA: 60 €. Consulteu bonificacions aquí

PREU: 64 €/mes (itinerari complet).

També es pot triar cada disciplina individualment per 30 €, o bé dues disciplines 48 €

OBSERVACIONS: Cal portar roba còmoda

INSCRIPCIÓ: Procés d’inscripció