Espores III

(4t, 5è i 6è)

Curs anual

Aquest itinerari, amb una durada de 2 hores, està pensat per a mainada de 9, 10 i 11 anys que volen continuar formant-se en dansa i en cançó. També es pot escollir fer només cançó o bé, només a dansa.

Cançó III (1 h): Ens endinsem en la cançó popular incidint en la veu parlada i en la veu cantada, jugant amb les sonoritats, amb les paraules, amb les melodies, amb la respiració, amb la memòria, amb un mateix i amb els companys tot afavorint la concentració i valorant el treball en grup. Treballem les melodies a una sola veu i ens iniciem en l’espontaneïtat de les segones veus més populars. Hi juguem, hi fem parada, una aclucada d’ull i seguim cantant.

Dansa III (1 h): Partim de les bases de la dansa tradicional i de la recerca del moviment personal per conèixer els continguts del llenguatge corporal. Treballem amb la improvisació cercant moviments nous a partir de diferents estils musicals. Ballem danses tradicionals i les transformem per així aprendre, de mica en mica, a utilitzar la dansa com un llenguatge real.

 


 

DIA I HORA: Dimarts, de 6 a 8 

  • Cançó: de 6 a 7 de la tarda
  • Dansa: de 7 a 8 de la tarda

PERÍODE: Del 15 de setembre de 2020 al 15 de juny de 2021

ADREÇAT A: Mainada de 9 a 11 anys

PROFESSORAT: Laida Tanco (mestra de dansa) i Gemma Pla (mestra de cançó)

MATRÍCULA: 60 €. Consulteu bonificacions aquí

PREU: 48 €/mes

En cas de fer només una disciplina el preu és de 30 €/mes

OBSERVACIONS: Cal portar roba còmoda

INSCRIPCIÓ: Procés d’inscripció