INSCRIPCIONS

PREINSCRIPCIÓ

  1. Empleneu el formulari de preinscripció segons us correspongui. Si teniu problemes per fer-ho des de casa, us podem atendre presencialment, a la secretaria de l’Escola o bé per telèfon (de dilluns a divendres de 10 a 1 del migda).

Formulari d’inscripció per a FAMÍLIES 

Formulari d’inscripció per a MAINADA

Formulari d’inscripció per a JOVES

Formulari d’inscripció per a ADULTS

  1.  Un cop enviat el formulari rebreu un correu electrònic amb la documentació que caldrà presentar per formalitzar la inscripció i amb informació sobre el sistema de pagament. 

 

*Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció. A partir del moment que s’exhaureixin les places disponibles, s’obrirà una llista d’espera. En cas que es produís alguna baixa, es notificaria mitjançant correu electrònic per ordre d’inscripció.

*Restem a l’expectativa dels canvis de normativa que hi pugui haver en cada moment a causa de la Covid-19 i que condicionaran el nombre de places ofertades i les mesures d’higiene.

*Si per causa de la COVID-19 l’Escola d’El Foment hagués de suspendre les seves activitats, es retornaria el 100% de l’import de les classes que no s’hagin pogut impartir.

 


INSCRIPCIÓ I MATRÍCULA

  • La matrícula es farà efectiva a través de domiciliació bancària. Un cop abonada  l’alumne es considerarà inscrit al curs escollit.

  • En cas d’impagament del rebut, la inscripció no quedarà formalitzada i s’alliberarà la plaça.

  • La formalització de la inscripció suposa l’acceptació de la normativa de l’Escola.

  • Consulteu condicions de pagament dels cursos i tallers (matrícules, bonificacions i quotes)  aquí